dameskapper

DE BEHANDELINGEN BIJ KAPSALON RIËT IN GRAVE

GELUKKIG NIEUW HAAR!

Dames, heren en kinderen: Kapsalon Riët in Grave is geknipt voor iedereen. Alleen de puntjes eraf, of een totaal nieuwe coupe? Of wil je een persoonlijk kleur- of stylingadvies? Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Kom langs in de salon of bel direct voor een afspraak 0486 – 475 641.

bruidskapsel

BRUIDSKAPSELS VAN KAPSALON RIËT

Als je gaat trouwen, wil je dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Zéker je kapsel. Bij Kapsalon Riët snappen we dat en plannen we jouw bruidskapsel in twee sessies. Je komt eerst langs om precies te bespreken hoe je je kapsel wilt hebben op je trouwdag: gaan we je haar opsteken, of wil je het romantisch los? Als de grote dag dan daar is, heb jij in ieder geval één kopzorg minder. 

Kapsalon Riët verzorgt al een bruidskapsel vanaf €50,-.

herenkapper

TRIBAL IN JE HAAR?

Een van de laatste haartrends is het scheren van tribal-figuren in het kapsel. Kapsalon Riët biedt klanten graag deze mogelijkheid.

Tribals zie je natuurlijk het beste in kort haar. Ze blijven ongeveer 2 weken goed zitten. Daarom is een tribal perfect voor een feestje of bijzondere gelegenheid. Behalve scheren kunnen we de figuur ook een kleurtje geven. Meer weten?

VERVEN ZONDER AMMONIAK!

Kapsalon Riët gebruikt uitsluitend haarverf waar geen ammoniak in zit. Ammoniak is niet meer nodig om (grijs)dekkend te kleuren. Bovendien is het schadelijk voor het haar en de hoofdhuid. Daarom gebruiken wij in de salon alleen ammoniakvrije verfsoorten.

Allergisch voor de meeste haarverf? Dan kun je bij Kapsalon Riët tóch kleur bekennen in je coupe.