BEHANDELINGEN EN HAARVERZORGING BIJ KAPSALON RIËT IN GRAVE

Bij ons in goede handen!

Dames, heren en kinderen: Kapsalon Riët in Grave is geknipt voor iedereen. Alleen de puntjes eraf, of een totaal nieuwe coupe? Of wil je persoonlijk advies over kleur, styling of haarverzorging? Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Kom langs in de salon of bel direct voor een afspraak.

Bel ons
Bruidskapsel kapsalon

BRUIDSKAPSELS VAN KAPSALON RIËT

Als je gaat trouwen, wil je dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Zéker je kapsel. Bij Kapsalon Riët snappen we dat en plannen we jouw bruidskapsel in twee sessies. Je komt eerst langs om precies te bespreken hoe je je kapsel wilt hebben op je trouwdag: gaan we je haar opsteken, of wil je het romantisch los? Als de grote dag dan daar is, heb jij in ieder geval één kopzorg minder. 


Kapsalon Riët verzorgt al een bruidskapsel vanaf €50,-.

Tribal scheren

TRIBAL IN JE HAAR

Een van de laatste haartrends is het scheren van tribal-figuren in het kapsel. Kapsalon Riët biedt klanten graag deze mogelijkheid.

Tribals zie je natuurlijk het beste in kort haar. Ze blijven ongeveer 2 weken goed zitten. Daarom is een tribal perfect voor een feestje of bijzondere gelegenheid. Behalve scheren kunnen we de figuur ook een kleurtje geven. Meer weten?

Highlights

SUBTIELE HIGHLIGHTS VOOR EEN NATUURLIJKE LOOK

Wil jij ook haar dat eruitziet alsof het door zonnestralen is bewerkt? Kies dan eens voor de subtiele highlights met veel transparant kleurverschil die dit jaar ook weer helemaal in zijn. 

Er zijn verschillende soorten highlights waaruit je kunt kiezen. Voor de behandeling bespreken we samen met jou welke techniek en highlight het beste bij jou en jouw gezicht passen. Hiernaast adviseren we je over de beste haarverzorging voor je highlights.

Huidproblemen 

Kapsalon Riet is gespecialiseerd in hoofdhuid problemen.

 

We bezitten over de juiste scholing als het gaat om oplossingen voor uiteenlopende huidproblemen. Denk hierbij aan bijvoorneeld Psoriasis en hoofdhuid schilfers. Problemen waar mensen vaak moeilijk vanaf kunnen komen, mits u de juist behandeling ondergaat.

 

Wij zijn daarin u helpende hand. We werken met een microscoop en behandelplan op maat om vast te stellen wat het probleem betreft. Via onze methode kunnen we precies vaststellen wat per individu de oplossing gaat zijn. Vervolgens krijgt u van ons alle nodige middelen om het probleem op lang termijn op te lossen. 

 

Laat u informeren of kom langs in onze kapsalon, altijd in volledige vertrouwlijkheid en met discretie. 

OOK VERVEN ZONDER AMMONIAK!

Bij Kapsalon Riët kan je ook vragen om haarverf waar geen ammoniak in zit. Ammoniakvrije verfsoorten geven een mooie en natuurlijke dekking, ook voor grijs haar.

Haarverf zonder ammoniak:

  • Is veel zachter voor het haar
  • Geeft een natuurlijk resultaat
  • Droogt veel minder uit
  • Is minder schadelijk voor het haar en de hoofdhuid


Allergisch voorde meeste haarverf? Dan kun je bij Kapsalon Riët tóch kleur bekennen in je coupe.